top of page

Fisher 17 Deck

NARUČI ODMAH

FISHER 17 DECK

Fisherman je pristupačan, zabavan i siguran gliser izrađen sa stilom. Njegov trup Gelcoat moguće je oplemeniti nizom raznih boja, a iako ima nešto manje od 6 metara sam brod ima jednostavan raspored i idealan je za zabavu, uživanje i dulji boravak.

fisher-17-deck-slika-54275895.jpg

FISHER 17 DECK

KOMPAKTAN I ELEGANTAN GLISER

Fisher 17 Deck je mali gliser skrojen za uživanje, iako je mali on ima dovoljno prostora za frižider, a kabina može primiti 3 osobe uz to na pramcu se nalazi sunčalište koje u kombinaciji s inox bimini tendom ovaj gliser čini idealnim za uživanje na moru. 

karakteristike plovila

ikona duzina aquamax.png

dužina trupa

4,95 m

KG ikona .png

težina

500 kg

max brzina  ikona 5.png

max snaga

100 ks

ikona duzina aquamax.png

širina trupa

2,00 m

broj osoba ikona.png

broj osoba

6

materijal trupa.png

materijal trupa

plastika-poliester

gaz ikona .png

gaz

0,35 m

max opterecenje ikona.png

max opterečenje

540 kg

materijal gume.png

spremnik goriva

60 litara

Standardna oprema

Fisher 17 Deck  opremljen je sa osnovnom opremom.

 

Trup u boji
Kapacitet spremnika goriva 73 l
Navigacijska svjetla
Komplet jastuka za sjedenje
Električni panel
Upravljački sistem
Bilge pumpa za vodu
Spremnik goriva 60 lit
Nosač sidra

Dodatna oprema

Za sve one koji žele dati širu dimenziju uživanja na moru granice ne postoje, pa tako na Vaš gliser možete ugraditi vodootporni radio sa zvučnicima, tuš, pravu ili umjetnu tikovinu i puno drugih elemenata uz to nudimo i opciju da Vi svom gliseru izradite Vaš osobni potpis tako da odaberete boju trupa, tubusa i tapecirunga prema Vašoj želji uz sve navedeno tu je i umjetna ili prava tikovina koja će vašem gliseru dati luksuzan izgled.
Cijene dodane opreme variraju i ovise od proizvođača za kojeg se odlučite tako da cijenu dodatne opreme i specifikacije možete saznati tako da nas kontaktirate putem maila ili osobno putem mobitela.

 

plus ikona.png

vodootporni radio

mp3/CD/bluetooth

2x100W

plus ikona.png

tikovina

umijetna ili prava

plus ikona.png

vitlo

električno sa lancem i sidrom

plus ikona.png

inox bimini tenda

2,55 m

plus ikona.png

navlaka

za upravljačku konzolu

plus ikona.png

led rasvijeta

u kokpitu

plus ikona.png

slatka voda i tuš

sistem tuš sa tankom 50L

plus ikona.png

cerada

za cijeli brod

plus ikona.png

podvodni reflektori

Orca hypalon 866

Vanbrodski motor

Sva naša plovila prilagođena su za izvanbrodske motore prema Vašem odabiru.
Izvanbrodski motori za mnoge kupce su velika investicija i ovdje smo odlučili našim kupcima izaći u susret.
Svi naši kupci koji će kupiti motor od naših partnera i generalnih zastupnika brendova motora Yamaha, Honda, Suzuki i Evinrude imaju pravo na besplatnu ugradnju motora uz to ostvaruju i popust na modele između 10% do 30% ovisno o modelu i brandu .
Koji je dobar motor i cijenu motora za Vas možete saznati upitom na naš mail ili pozivom.

CJENA OSNOVNOG MODELA BEZ PDV-a iznosi  23.000 EURU cijenu osnovnog modela uključena je standardna oprema, svi modeli u paketu osnovne opreme spremni su za plovidbu i neometano korištenje, za cjenik dodatne opreme potrebno je poslati upit jer cijene dodatne opreme podložne su promjenama zbog tržišta, proizvođača i sl.
Do kraja ovog mjeseca ostvarite dodatnu pogodnost popusta, svim našim kupcima darujemo voucher u iznosu od 1.000 EUR koje možete iskoristiti za kupnju dodatne opreme ili umanjiti cijenu vanjskog motora po Vašem izboru, odluka je na Vama.

Posebna ponuda

Mi Vidimo perspektivu.

Hrvatski turizam je u konstantnom rastu kao i trendovi najma brodova te jednokratnih izleti jer turisti su u stalnoj potrazi za aktivnim odmorom, a ovi trendovi neće stati.
Zato našim kupcima nudimo niz pogodnosti kako bi lakše i sigurnije ostvarili svoj profit.
Kupcima nudimo mogućnost počeka plaćanja uz to i niz drugih pogodnosti poput promocije i savjetovanja uz to mi ne radimo razliku tako da pravo na posebnu ponudu imaju svi naši kupci.
Mi želimo da naši kupci postanu više od kupaca mi želimo da naši kupci budu naši partneri i zato nastojimo biti uz njih u svim situacijama i tu ne stajemo.
Uz posebne ponude koje nudimo ovaj mjesec nudimo besplatni kupon u iznosu od 1000 EUR s kojim možete odabrati dio asortimana dodane opreme ili ostvariti dodatni popust na izvanbrodski motor.
Izbor je na Vama.

bottom of page