top of page

AQUAMAX

RIB GUMENA PLOVILA

U našoj ponudi gumenih čamaca proizvodimo tri TOP modela Brenda Aqumax, gumena plovila koja s čvrstim tlom "RIB". imaju niz prednosti i boljih značajki poput bolje plovnosti, većih brzina, udobnost, većeg prostora, stabilnosti i čvrstoće.
Aquamax gumena plovila izrađena su od vrhunskih materija i time smo im omogućili dobre performanse, čvrstoću, kvalitetu i sigurnu plovidbu.
Svi gumeni čamci imaju vrhunsku gumu od renomiranom francuskog proizvođača ORCA® fabrics, Hypalon vrhunske kvalitete ORCA® tkanine nude visoku otpornost na UV, abraziju, ekstremne temperature dizajnirane su za profesionalne ili slobodne RIB-ove i gumenjake. Raspon ORCA® dostupan je u više od 30 boja i 4 površinske obrade

Aquamax 23 RIB boat

AQUAMAX RIB PLOVILA

AVANTURISTI SA PERFOMANSAMA ZA SIGURNU I BRZU PLOVIDBU

AQUAMAX B20

Sportski gliser duljine 6 metra s ORCA® fabrics Hypalon komorama. Mali, čvrst i agilan gliser spreman za sve izazove.
Preporučena snaga motora od 100 do 150 KS.
Maksimalan broj putnika 8.
Mogućnost odabira boje trupa, boje gume i poliestera.

1-home-Tamaris-AquaMax-B-20F.jpg

AQUAMAX B23

Novi poboljšani model duljine 7 metra s ORCA® fabrics Hypalon komorama. Novi model ima pojačanu krmu i stepped hull odnosno dvostepeni trup s tunelima za zrak, što mu daje bolje performanse po valovima i bolja hidro dinamična svojstva.
Preporučena snaga motora do 150 do 300 KS.
Maksimalan broj putnika 12.
Mogućnost odabira boje trupa, boje gume i poliestera.

B23A.jpg

AQUAMAX B27

Prostrano RIB plovilo dužine 8 metra s ORCA® fabrics Hypalon komorama te s integriranim prednjim dijelom kokpita s poliesterom. Plovilo idealno za dulje avanture ili komercijalne prijevoz putnika.Mali, čvrst i agilan gliser spreman za sve izazove.
Preporučena snaga motora od 225 do 300 KS.
Maksimalan broj putnika 12.
Mogućnost odabira boje trupa, boje gume i poliestera.

DJI_0002.00_05_36_20.Still013.jpg

Kvaliteta na prvom mjestu

S današnjim modernim standardima i korištenjem vrhunskih materijala RIB plovila postala su sigurna i pouzdana te mogu biti dobar izbor za razne namjene poput vodenih sportova, ronjenja, iznajmljivanja, operacija spašavanja i slično.
RIB plovila su lakša , a zbog napretka u tehnologiji te korištenju jačih hypalon materijala i primjene termo veznih cijevi njihova izdržljivost gotovo je jednaka s plovilima od stakloplastike.

orca boje.png

Paleta boja tubusa.
Aquamax RIB plovila proizvodimo   u širokom rasponu Hypalon tkanina.
HYPALON Orca dolazi u najširem rasponu boja, koje je moguće i kombinirati tako da ste u mogućnosti vašem plovilu izraditi unikatan izgled.

orca ikone.png

Pouzdanost , sigurnost i trajnost.

Tubusi na našim modelima su pouzdanost i trajni to je postignuto usavršavanjem višeslojne površine i optimizacijom
Posebne formulacije klorosulfoniranog polietilena, daju premazu izuzetna svojstva da izdrže napade UV, toplina, vatre, hladnoća, hidroliza, kemikalija i ogrebotina.

orca debljina.png

Jer više je bolje !

za razliku od mnogih RIB plovila na tržištu koja imaju manju debljinu gume tubusi na našim plovilima imaju ORCA® 866 gumu koja je otpornija na vanjske utjecaje, ovaj tip gume se koristi najviše za radne brodove međutim mi ga koristimo kako bi vaša plovila bila izdržljivija i dugotrajnija.

Scuba Diver and Corals

Sigurani zabavan Avanturista.

RIB plovila su iznimno stabilna i imaju  veliku plovnost zbog niskog težišta.
Cjevasta struktura djeluje kao amortizer i svim putnicima daje puno mekšu vožnju.
RIB plovila su agilnija  i često zahtijevaju manju snagu motora kako bi ih vozili.
Iz perspektive plovidbe,  RIB-ovi su zabavni i nude vlasnicima veći osjećaj avanture.

Wakeboarding

Dobar izbor za svaku priliku.

Današnji moderni standardi  i  vrhunske materijale koja naša RIB plovila imaju ona  su sigurna i pouzdana te mogu biti dobar izbor za razne namjene poput vodenih sportova, ronjenja, iznamjljivanja, opreacija spašavanja i slilčno.

Gotovo je nemoguće prevrnuti RIB i zato je omiljen među  spasilačkim, policijskim i pomorskim vlastima diljem svijeta.


 

Underwater Dive

Dizajnirani za zabavu.

Performanse i sigurnost te lakoća upravljanja nisu jedine karakteristike zbog kojih su Aquamax plovila privlačna kupcima, za još bolji doživljaj plovidbe, Aqumax u dodatnoj opremi je moguće opremiti tendom, hladnjakom, tušem, sanitarijama zbog čega je idealan za transfere, najam i dulje plovidbe.


 

NARUČITE VAŠE PLOVILO JOŠ DANAS ILI NAM POŠALJITE UPIT

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju, svi naši kupci imaju potporu 0-24 gdje god se nalazili s plovilom. Naša misija je pružiti Vama kvalitetna i sigurna plovila po povoljnim cijenama.
Za početak proizvodnje Vašeg plovila potrebno je uplatiti 20% akontacije, vrijeme potrebno da proizvedemo Vaše plovio može varirati između 20 do 50 dana. Plovila koja imamo na lagemu moguće je isporučiti i kroz nekoliko dana.
Za sve poduzetnike kojima je najam plovila djelatnost nudimo opciju počeka plaćanja, nakon uplate akontacije postoji mogućnost počeka do kraja sezone ili do određenog perioda.

Sva plovila moguće je transferirati do željene destinacije koja može biti i van granica republike Hrvatske.
Naša plovila imaju sve potrebne certifikate i licence za upotrebu u Europskoj uniji i drugim zemljama.

aquamaxB23 bocna.jpg
bottom of page