top of page

Fisher line

FISHER line

PVC PLOVILA

Fisherline plovila su poliesterska plovila u našoj ponudi imamo nekoliko modela, a svima je zajedničko to da su oni spoj sportskog duha, kvalitetnog dizajna i udobnosti.
Zbog danas legendarnog dizajna trupa kojeg imaju i drugi gliseri u ovoj klasi Vaš brod će se glatko kretati kroz vodu i iako se na prvi pogled čini da se radi o malim plovilima upravo radi dobrog rasporeda na njima boravak za više ljudi ne predstavlja problem uz to ako tražite vrhunsko iskustvo ribolova, ronjenja, sportske vožnje i ugodnog odmora Fisheri su dobar izbor za avanturiste, iznajmljivače bordova, charter i obitelji.
Modeli imaju kabine za dvoje do troje putnika, a u kabine je moguće ugraditi i prozore tako da odmor u kabini može biti još opušteniji.
Uz dodatak tuša, frižidera, sanitarija i glazbe Fisher može postati Vaš dnevni boravak na moru.

fisher-20-deck-slika-102312060.jpg

FISHER  PLOVILA

Plovila sa emocijom

FISHER 17 DECK

​Mali, ali prostrani sportski gliser idealan za jednodnevne avanture i ugodan boravak dok ste usidreni na moru. Plovilo je dugo 5 metara i široko 2 iako na čini malim njegov dizajn je toliko dobro napravljen da je svaki prostor maksimalno iskoristiv tako da ovaj gliser može primiti do 6 putnika. Uz sve nabrojana ispod centralne konzole nalazi se i kabina koja može primiti dva putnika dok se iznad kabine nalazi veliko pramčano sunčalište. 

FISHER.jpg

FISHER 20 DECK

Sportski duh i istinski osjećaj udobnosti i gostoljubivosti su riječi s kojim bi mogli opisati ovaj sportski gliser. Vrhunskih materijali koje se koriste i kod izgradnje većih jahti te već isproban legendaran trup duljine 6 metara i širine 2,5 metra jamči optimalne performanse.
Otvoreni model može primiti 8 putnika, plovilo ima veliku iskoristivost prostora i obogaćen je elegantnom i funkcionalnom kabinom koja može primiti do 3 osobe. Ovaj model je savršen za chartere, iznajmljivanje i obiteljski boravak na moru.

fisher 20 deck galerija1.jpg

Vaš dnevni boravak na moru

Fisher gliseri koji su dizajniran za uzbudljivu vožnju na otvorenom moru i ugodna krstarenja duž obale nude bezbroj mogućnosti, kvalitetna izrada ov vrhunskih materijala garancija su za njegovu čvrstoću, posebno dizajniran trup broda nudi sigurno glisiranje s malom potrošnjom goriva.
Naše modele moguće je prilagoditi vašim potrebama pa su tako mogući i manji zahvati i preinake uz to prema Vašim željama možete birati boje trupa, tapecirunga i jastuka te mu dati Vaš osobni potpis.

fisher 20 deck 7.jpg

Paleta raznih boja.
Tapecirung u kabini, vanjski jastuci, jastuci na pramčanom sunčalištu mogu biti skrojeni po vašem ukusu

fisher-17-deck-slika-10980640.jpg

Prostranost , sigurnost i trajnost.

Fisher model imaju velikom iskoristivost prostora a uz modernu upravljačku konzolu plovila su obogaćena elegantnom i funkcionalnom kabinom koja može primiti od 2 do 3 osobe. 

fisher 20 deck 8.jpg

Jer više je bolje !

Za ugodniji boravak Fisheri mogu biti opremljeni hladnjakom, tušem, sanitarijama, zvučnicima.

NARUČITE VAŠE PLOVILO JOŠ DANAS ILI NAM POŠALJITE UPIT

Za dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju, svi naši kupci imaju potporu 0-24 gdje god se nalazili s plovilom. Naša misija je pružiti Vama kvalitetna i sigurna plovila po povoljnim cijenama.
Za početak proizvodnje Vašeg plovila potrebno je uplatiti 20% akontacije, vrijeme potrebno da proizvedemo Vaše plovio može varirati između 20 do 50 dana. Plovila koja imammo na lageru moguće je isporučiti i kroz nekoliko dana.
Za sve poduzetnike kojima je najam plovila djelatnost nudimo opciju počeka plaćanja, nakon uplate akontacije postoji mogućnost počeka do kraja sezone ili do određenog perioda.
Sva plovila moguće je transferirati do željene destinacije koja može biti i van granica republike Hrvatske.
Naša plovila imaju sve potrebne certifikate i licence za upotrebu u Europskoj uniji i drugim zemljama.

fisher 20 deck 9.jpg
bottom of page